Blog

  • Temmuz 03, 2021 Anne ve Çocuk Bakım

    Bebeklik ve çocukluk dönemlerinde uyku, özellikle fiziksel ve zihinsel gelişim süreci açısından son derece önemli bir süreçtir. Çocuğun, gün içerisinde uykuda geçirdiği vakitler, büyüme hormonu olarak da adlandırılan birtakım hormonların aktif olarak üretildiği özel anlardır. Özellikle yenidoğan dönemlerinde, uyku ve uyanıklığın çok sık birbirini takip ettiği aralıklar olması normaldir. Genellikle bebekler günün büyük kısmını uyuyarak geçirmeye meyillidir ve beslenme saatleri dışında çok az bir vakti uyanık kalarak değerlendirirler. Çocuklarda uyku problemi, genel olarak erken bebeklik dönemlerinde ortaya çıkar. Çeşitli nedenlerle uykuya dalmakta zorlanan bebek, huzursuz ve sinirli davranışlar sergiler.

    bebek odası ürünleri
  • Emzirme sütyenleri yeni doğum yapmış annelerin en büyük ihtiyaçlarından biridir. Bebekler ne zaman acıkır bilinmediğinden, taze annelerin her dakika emzirmeye hazır olması gerekir. Emzirme sütyenleri de bunun için üretilen hayat kurtarıcı parçalardandır. Normal sütyenlere nazaran çok daha kolay açılım sağladığından bu sutyenler hem siz hem de bebeğiniz için işleri kolaylaştırır. Özellikle lohusa döneminde kadınların göğüsleri doğal olarak hassaslaşmaktadır. Emzirme sütyenleri; süngerli yapısı ve pamuk yüzeyi ile göğüslerinizi de korumanıza yardımcı olur.

    emzirme sütyeni
  • Bebek bekleyen çiftlerin heyecanı hamileliği öğrendikleri ilk günden başlar.  Her anne bebeği için en iyisini ister. Bebek arabasından bebek bezine hiçbir eşyası eksik olmasın diye çabalar. Bir yeni doğan alışverişinde üzerine en çok düşünülmesi gereken şeylerden biri de bebek nevresim takımlarıdır. Nevresimler yeni doğan bebeğin doğrudan cildine temas ettiğinden özenle seçilmelidir. Hem estetik anlayışınıza hitap eden hem de bebeğiniz için sağlıklı olan bir nevresim takımı bulmak ise bir hayli zordur. Ancak yumuşacık kumaşları ile pamuklu bebek nevresim takımları tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır.

    bebek nevresim takımı
  • Taytlar hem şıklığı hem de rahatlığıyla her kadının tercihi. Her kombine uygun bir tayt bulmak mümkün. Bizler için yılın her anı spor sezonu. İster yaz ister kış olsun spor tarzda giyinmenin modası hiç geçmiyor. Kış aylarında deri tayt, bahar ve yaz aylarında fit ve şık görünüm sağlayan İspanyol paça taytlar, bisikletçi tayt modelleri ya da pantolon tayt modelleri gibi birbirinden tarz bayan taytlar, modayı yeniden tanımlamamızı sağlıyor.

    popüler tayt modelleri
  • Bebek kıyafetleri yalnızca kullanılıp kirlendiklerinde değil, yeni alındıklarında dahi giymeden önce yıkanmalıdır. Bebek kıyafeti temizliği bebeğinizi büyütme sürecinde dikkat etmeniz gereken önemli konulardan biridir. Yeni bir bebek, tatlı telaş ve deneyimlerle birlikte hayatınıza sık sık kirlenen çamaşırlar da dahil oluyor. Bebek giyim temizliği, bebek bakımının büyük bir parçasını oluşturuyor. Ancak konu bebek kıyafetleri yıkama olunca yalnızca sürekli yıkamak değil; deterjan, program gibi ince ayrıntılar da önem arz eder. “Hangi programda yıkanır? Hangi derecede yıkanır?” gibi bebek giyim temizliği konularına dair ipuçları ve önerileri anlatıyoruz. “Bebek kıyafetleri nasıl yıkanır?” rehberi ile bilgi edinin.

    bebek kıyafetleri yıkama
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı