Blog

  • Tebrik ederiz… Minik bir mucize dünyaya getirdiniz ve şimdi bu miniğin bakılması ve beslenmesi gerekiyor. Bebek bakımında günümüzde ürün çeşitliliği oldukça fazla. Yeni anneler bakım konusunda ihtiyaç duyacakları hemen her ürüne kolaylıkla ulaşabiliyor. Bebek beslenmesinde ise doktorların tavsiyesi bir süre anne sütünden vazgeçmemek yönünde. İşte tam da bu aşamada size oldukça kolaylık sağlayacak emzirme sütyenleri karşınıza çıkıyor. Belki de bu ürüne, bebeğinizi henüz kucağınıza almadan, hastane çıkışı için hazırladığınız çantada çoktan yer açtınız. Bebek emzirme sütyeni, doğum sonrası ilk andan itibaren kurtarıcınız olacak. Eğer henüz emzirme sütyeni satın almadıysanız, hazırlıklar listenizin en başına yazmanızı tavsiye ederiz.

    emzirme sütyeni
  • Kış ayları vücudumuzun kendisini korumaya aldığı ve yağ oranının bir miktar arttığı aylar. Evet elbette spor ve doğru beslenmeyle uzun vadede sağlıklı ve fit görünmek mümkün. Ancak henüz vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız bunları doğru iç giyim parçalarıyla kolaylıkla gizleyebilirsiniz. Zayıf gösteren iç çamaşırları hem fiziksel görünümünüzü düzeltecek hem de aynadaki yansımanızla, özgüveninizi fazlasıyla yerine getirecektir.

    doğru iç giyim seçimi
  • Çocuklarımız için doğru iç çamaşırını seçmek oldukça önemlidir. Çoçuk iç çamaşırı seçerken, çocuğun yaşına, tuvalet eğitimine, sevidiği renk ve karaktelere ve bunlara benzer bir çok etkene dikkat etmelisiniz. Çocuklar için eğlenceli renk ve desenlerde iç çamaşırı seçmek oldukça keyiflidir ancak bunun yanında çocuğun rahatlığına ve sağlığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. İç giyim ürünleri doğrudan hassas bölgelere temas ettiği için doğru seçimler yapmak sağlık için oldukça önemlidir. Çocuk için iç çamaşırı seçerken de sağlığa en uygun olan tercihler mutlaka ilk sıranızda olmalıdır.

    Çocuk İç Çamaşırları Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli
  • Günümüzde iç çamaşır tercihi anlamında “slip mi boxer mı” konusu, erkekler arasında tartışmalara neden olmaktadır. Hatta, bu konu sağlık alanındaki uzmanları tarafından ayrıntılı olarak araştırılmaktadır. Genel tercih olarak insanlar arasında boxerların sağlıklı oldukları ve daha şık göründükleri gibi bir algı oluşsa da slip giymenin yararları hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olunmadığı görülmektedir. Bunun gerekçesi olarak da sliplerin dar, boxerların daha geniş oldukları söylenmektedir. Fakat, bu noktada dikkat edilmeyen hususlardan birisi, slip alırken nitelikli olmasına hiç ama hiç dikkat edilmemesidir. Kaliteli, hareket kolaylığı sağlamayı başaran, malzemesinde pamuk ve likra karışımı bulunan ürünler tercih edilmediğinde, slip giymek tıpkı diğer pek çok kıyafette olduğu gibi sağlıksız ve rahatsız olacaktır. Fakat satın alırken bu kriterlere dikkat edildiğinde, slip giymek hem çok rahat hem de çok daha sağlıklı olmaktadır. Slip giymenin yararlarını değerlendirirken bu tür tasarım unsurlarına, renk, ölçü ve desen gibi hususlara da dikkat etmek gerekiyor.

    Erkek Külotları Slip Külot mu Boxer mı
  • İç giyim ürünleri dendiğinde birçok kişinin bu konuda çok daha özenli davrandığı bilinmektedir. Dış giyime özen verenlerin yanı sıra iç giyim de son yıllarda çeşitlerin artması modellerin farklılaşması ile birlikte önem görmeye başladı. Toptan iç giyim olarak da satışları başladı. Bunun nedeni hem daha uygun fiyatlı olması hem de bir seferde çok daha fazla ürünün alınabilmesidir.

    toptan iç giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı