2022 Trend Tayt Modelleri Nelerdir? En Popüler Tayt Modelleri

trend tayt modelleri

2022 Yılının Popüler Tayt Modelleri

Taytlar hem şıklığı hem de rahatlığıyla her kadının tercihi. Her kombine uygun bir tayt bulmak mümkün. Bizler için yılın her anı spor sezonu. İster yaz ister kış olsun spor tarzda giyinmenin modası hiç geçmiyor. Kış aylarında deri tayt, bahar ve yaz aylarında fit ve şık görünüm sağlayan İspanyol paça taytlar, bisikletçi tayt modelleri ya da pantolon tayt modelleri gibi birbirinden tarz bayan taytlar, modayı yeniden tanımlamamızı sağlıyor.

İlgi Çekici Taytlar

Bu yılın trendlerinde ev sevilen kadın tayt modelleri, rahat ve şık olan ilgi çekici modeller. “Tayt ve babet nasıl kombin edilir?” sorusuna en güzel yanıtı da hemen her ortamda giyebileceğiniz rahat ve şık tayt modelleri veriyor.

Son yıllarda trendleri genellikle fenomenler belirliyor. 2021’de influencer seçimleri ise tayt anlamında çeşitlilik gösteriyor. Bu yıl en gözde tayt modelleri pantolon taytlar. Özellikle de İspanyol paça tayt modelleri. Havaların ısınması kalın ve rahatsız pantolonlarımızı giymemizi zorlaştırıyor.  Bu sebeple hem pantolon gibi gözüken hem de oldukça rahat olan bu tayt modelleri birer harika. Siz de kalın kot kumaşından çokça sıkılmış ama yine de şıklığınızdan vazgeçemiyorsanız bu taytlar tam size göre.

İnfluencer seçimlerinden anlaşıldığı gibi bu yıl genel olarak trendler rahatlıktan yana. Ancak aynı şeyleri deri taytlar için söyleyemeyeceğiz. Deri taytlar üzerine bir blazer ceket ile kombinlendiğinde sizlere tam bir feminen iş kadını havası katıyor. Jilet gibi gözüken bu eşsiz taytlar piyasaya sürüldüğünden beri ne karizmasından ne de trendlerdeki yerinden hiç taviz vermedi. Bu yıl da fenomenlerin en sevdiği yumuşacık deri taytlar sizleri bekliyor. Özel bir davet veya şık bir akşam yemeği için siz de bu kez deri tayt giymeyi deneyin. Ortamdaki herkesi kendinize hayran bırakacağınıza eminiz.

En az deri taytlar kadar kendine hayran bırakan, parıl parıl parlamasıyla herkesi kendine aşık eden bir diğer model ise disco tayt modelleri. Disco taytlar son yıllarda sık sık sokaklarda görülmeye başlanan ve 7’den 70’e herkesin en sevdiği tayt modellerinden biri. Geniş renk skalası ve farklı boy seçenekleriyle herkese uygun bir disco tayt bulmak mümkün. İster pembe ister mavi, modunuza en uygun taytı en sevdiğiniz kombinin bir parçası haline getirebilirsiniz.

Spor Taytlar ile Her Mevsim Şıklık

Tayt denince akla gelen ilk şey spor. Ancak bildiğiniz gibi her taytla da spor yapılıyor. Aldığınız taytın hem hava alması hem de esnek olması gerekiyor. Özellikle spor amaçlı alınan taytlarda beklentiyi karşılamak bir hayli zor. İşte tam da bu noktada Adidas tayt modelleri imdadınıza yetişiyor. Esnek yapısı ve estetik görüntüsüyle bu taytlar sporcular ve sporlar ilgilenen herkes için biçilmiş kaftan. Üstelik birçok farklı modeli de internet sitesinde mevcut.

Yaz ayıları geldi çattı, havaların aniden ısınmasıyla herkesin odak noktası da bisikletçi taytlarına kaymaya başladı. Bu taytlar hem esnekliği ile spora uygun hem şık yapısı ile güzel buluşmalara hem de uzun olmaması ile sıcak havalara uygun. Kısacası bir bisikletçi taytı ile 3 taş vurmak mümkün. Siz de ne tarzda bir tayt alacağınıza karar veremiyorsanız, tam bir joker kartı olan bisikletçi taytlarını deneyebilirsiniz. Her zaman dediğimiz gibi, bisikletçi taytları pijama rahatlığında ve takım şıklığında. Unutmayın, fit ve şık görünüm için hemen tüm kadın tayt modelleri uygun bir ayakkabı ve üst parça ile kombin edilir ise kusursuz bir görünüm sunacaktır.

Etiketler: popüler tayt modelleri
Temmuz 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı