Külot Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Külot Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Vücudumuza en çok ev en uzun süre temas eden kıyafetler iç çamaşırları. Bu nedenle iç çamaşırı ve özelikle külot alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunur. Cildinize gün boyu temas edecek bu özel parçanın, bazı özelliklere sahip olması gerekir ve bu durum ihmale gelmez. Doğru külot seçimi ile, alerji, enfeksiyon ya da bazı ciddi rahatsızlıkların önüne geçilmiş olacaktır.

Kadın külot çeşitleri oldukça fazla. Tanga, G-String, String, Slip, boxer, hipster ya da string tarzında birçok farklı seçenek arasından tercih yapmak oldukça zor. Ancak burada dikkat etmemiz gerekenler külot modeli ya da tarzından çok daha öte.

  • İşe, ihtiyacınızı belirlemeyle başlayın:Nasıl bir külot ihtiyacınız olduğunu belirlemek ilk adımınız olmalıdır. Hangi kıyafetle kullanacağınız ya da hangi sütyen ile kombinleyeceğinizi bilmek işinizi kolaylaştıracaktır. İnce kıyafetlerin altında kullanacaksanız daha ince kumaşlar ya da dantelsiz külot modelleri ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yüksek bel ya da boxer tarzı toparlayıcı külot modelleri, salaş kıyafetlerle ya da nispeten dar kıyafetlerle başarılı bir şekilde kullanılabilir. Gündelik kullanım için külot alışverişi yapacaksanız renkli ya da desenli modeller de ilginizi çekebilir.
  • Bedeninizi iyi tanıyın: Külot alışverişlerinizde doğru beden numarasına sahip ürünleri tercih etmeniz rahatlığınız açısından büyük önem taşır. Külot, vücudunuzu çok fazla sıkmamalı ancak bedeninizden daha büyük de olmamalıdır. Dar külotlar, uzun kullanımlarda cildinizin hava almasını engelleyeceğinden genital bölgenizin nemli kalmasına, mantar ya da alerji gibi ciddi sorunlara yol açabilir. Beden ölçünüze uygun olmayan küçük bendende bir külot kullanmanız durumunda, lastik hatları canınızı acıtacak ve kızarıklık ya da kabarmalara neden olacaktır. Bol külot modelleri ise gün içerisinde katlanma ve kayma nedeniyle sizi rahatsız edecektir.
  • Kumaş seçiminde titiz davranın: Gündelik kullanımlarınızda, doğal pamuklu kumaşlardan yapılmış külotları tercih etmeniz, cildinizin nefes alması için oldukça önemlidir. Uzun kullanımlarda polyester içerikli kumaşlara sahip iç çamaşırlarının, terleme, kaşıntı, tahriş ya da mantar enfeksiyonuna yol açabileceğini unutmamalısınız. Saten iç çamaşırı modelleri tercih edildiğinde, iç yüzeyi pamuk kumaş ile kaplanmış modellerden tercih ederek alerji ve tahriş riskini azaltabilirsiniz.

En çok tercih edilen iç çamaşır modellerinden olan tutku kadın iç çamaşır modellerine göz attınız mı? Hemen göz atın ve hepsinerakip.com avantajları ile alışverişin keyfini çıkarın! 

Etiketler: bayan külot modelleri
Nisan 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı