İç Çamaşırlarında Tutkunun Rengi: Kırmızı

İç Çamaşırlarında Tutkunun Rengi

Kırmızı; gülün, kanın ve ateşin rengi. Yüzyıllardır sevgi, aşk, tutku, cinsellik, mutluluk, enerji ve cinselliği çağrıştıran bu özel renk, kadın iç giyim parçalarının da vazgeçilmezleri arasında yer alır. Kırmızı kadın iç çamaşırı modelleri hem günlük hem de fantezi giyimde karşımıza çıkar. Dantelli, saten ya da pamuklu tüm kumaş çeşitlerinde kırmızı ve kırmızının tonları başarı ile uygulanmaktadır.

Kırmızı rengi; iştah açan ve tansiyonu yükselten bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda kan akışını hızlandıran özel bir renktir. Fantezi iç giyim modellerinde kırmızının bu kadar yaygın kullanılmasının nedeni de işte bu özelliklerdir. Babydoll, jartiyer ve gecelikler başta olmak üzere, sütyen, külot ve büstiyerlerde sıklıkla kırmızı rengi kullanılır. Kırmızı babydoll modelleri, fantezi giyimde en az siyah modeller kadar sık kullanılır. Bu rengin, buğday, esmer, sarı ya da beyaz tüm ten renklerine çok yakıştığını da söylemeliyiz.

Kırmızı sütyen çeşitleri genellikle dolgulu ya da balenli modellerde karşımıza çıkar. Saten ya da güpür kumaş kullanılan kırmızı sütyenler, hem gündelik giyimde hem de fantezi giyimde kullanılabilir. Kırmızı sütyen modellerini gündelik giyimde kullandığınızda, iç çamaşırı rengininiz kıyafetleriniz ile uyumuna özen göstermelisiniz. Açık renk ya da çok renkli ince kumaşlar altında kırmızı rengin ışıkta belirgin olabileceğini unutmamalısınız. Dantelli ya da güpür modeller yerine, saten ya da penye kumaştan yapılmış kırmızı sütyen modelleri gündelik kullanım için uygun birer seçim olabilir.

Birçok ülkede yaygın olan bir inanışa göre, yeni yıla girerken kırmızı külot giymek, bütün bir yıl boyunca aşk ve sevgide şansınızı artıracaktır. Bu nedenle özellikle yılın son dönemlerinde daha fazla sayıda kırmızı iç çamaşırı modeli satışa sunulur. Erkekler için kırmızı boxer modellerinin yanı sıra baskılı kırmızı boxer çeşitleri de yılın bu döneminde satışa sunulan özel ürünler arasında yer alır.

Kırmızı iç çamaşırları, her kadının dolabında mutlaka olması gereken zamansız parçalardandır. Vücudunuza ve zevkinize en uygun iç giyim parçalarından teninize uygun tonda kırmızı olanlarına dolabınızda mutlaka yer açmalısınız. Kırmızı iç çamaşırları set olarak alındığında kolay kombinlenebilir. Tek parça olarak kullanılacaksa siyah ya da beyaz renkleriyle birlikte de başarılı bir kombin oluşturabilirsiniz.

Hepsinerakip.com avantajları ile sizlere sunulan tutku iç giyim modellerine de sitemiz üzerinden göz atmayı unutmayın. 

Etiketler: İç Çamaşırlarında Tutkunun Rengi
Mart 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı