Çıtçıtlı Body Hangi Kıyafetlerle Giyilir?

çıtçıtlı body nasıl giyilir

Günümüzde dış görünüş, ilk bakışta irdelenen unsurlardan biridir. Bu sebeple, nerede bulunursanız bulunun, giyim tarzınız önem taşır. Modanın evrimiyle birlikte sıradan olarak tabir edilen pek çok kıyafetin kullanımı zamanla moda hale gelir. Çıtçıtlı bodyler de bu kıyafetler arasında yer alır. Çıtçıtlı bodyler, 1900’lü senelerin başından itibaren şu anki formuyla kullanılmaktadır. 2017 senesinde, New York Moda Haftası’nda çıtçıtlı bodylerin defilede kullanılması sonucu ürünün kullanımı yaygınlaşmıştır. Peki, çıtçıtlı body nasıl giyilir? Hangi kıyafetlerle uyumlu olur? İşte ikonik bir tarz almanızı sağlayacak ipuçları…

Asıl kullanım amacı iç çamaşırı sabitlemek ya da bodylerin pantolondan dışarı çıkmasını engellemek olan çıtçıtlı bodyler, zamanla bir tür fantezi giyimine ve hatta dekolte bir bluza dönüştü. Son dönemde kot pantolonlarla kombinlenerek kullanılan çıtçıtlı bodyler, bel kemiğini açıkta bırakan ve tarz sahibi görünmenizi sağlayan bir ürün olarak kullanılmaktadır. Pamuklu kumaşla yumuşacık bir yapıya sahip olan iç giyim ürünü çıtçıtlı body modelleri ve daha birçok ürünü sitemiz üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.

Çıtçıtlı Body Nasıl Giyilir?

Çıtçıtlı body giyim şeklini anlamak için öncelikle üründe yer alan çıtçıt sistemini öğrenmek gerekiyor. Normal kolsuz bir bluz ya da atlet gibi duran kumaşın alt kısmında belin ön panelini ve kalça kısmını karşılıklı olarak saran kumaş eklentileri bulunur. Bu eklentilerin uç kısımlarında ise tıpkı sütyenlerde olduğu gibi kopça sistemi mevcuttur. Kopça sisteminin açma ve kapatma işlemini pratik haline getirerek çıtçıtlı bodynin giyimini ve kullanımını kolaylaştırabilmeniz için sistemin çalışmasının püf noktalarını anlatıyoruz:

  • Kopçaları karşılıklı olarak birbirine geçirerek, çıtçıtlı bodynizi sabitleyebilirsiniz.
  • Takma esnasında yaptığınızın aksi yönü şeklinde uçları birbirine doğru iterek kopçayı kolayca çıkartabilirsiniz.
  • Takma ve çıkarma esnasında sistemi zorlamanız, dişlerden bir kısmının yamulmasına ve çıtçıtlı bluzun sabit kalmamasına sebep olabilir.
  • Tek seferde açma ya da kapama işlemi yapamazsanız, kopçayı zorlamadan ve çekiştirmeden yeniden deneyerek bluzunuzu uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Sağlam kopça sistemine sahip çıtçıtlı bodyler için sitemizdeki modellere göz atabilirsiniz.

Çıtçıtlı Body Modelleri Hangi Kıyafetlerle Giyilir?

Son yıllarda yeni yeni moda olan çıtçıtlı bluzların birçok kıyafetle kombinlenmesi mümkün. Siz değerli müşterilerimiz için dayanıklı ve göze hitap eden, ayrıca farklı alanlarda kullanmak için tercih edebileceğiniz çıtçıtlı modellerin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Etek ya da pantolon fark etmeksizin çıtçıtlı bluzları kullanabilirsiniz. Spor kıyafet olarak ya da eğlenmek için dışarıya çıkarken giyebileceğiniz konforlu ve şık çıtçıtlı bluzları, tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. İşte sizin için birkaç kombin önerisi:

Buluşmalar için İdeal Görüntü

Dantel detaylı çıtçıtlı bluzunuzu şık görünmek istediğiniz bir buluşmaya giderken kullanabilirsiniz. Şort ve uzun bir ceket kullanarak son derece şık bir görüntü elde edebileceğiniz çıtçıtlı bluzlara sitemizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca pantolonla da kombinleyebileceğiniz çıtçıtlı bluzlu kombininizi, topuklu ayakkabı tercih ederek tamamlayabilir, ultra tarz bir görüntü ortaya çıkartabilirsiniz.

Sporda Kullanabileceğiniz Lüks Konfor

Çıtçıtlı bluzların pamuklu yapısı, terlemelere karşı birebirdir. Teri emerken bakteri oluşmasını önleyen pamuklu kumaşı sayesinde spor esnasında kullanım için ideal olan çıtçıtlı bluzları tercih ederek hava alan kumaş yapısı avantajından yararlanabilirsiniz.

Uyurken Tercih Edilebilecek Sabitleyici Kopçalar

Asla teninize batmayan ve yıkamasını kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz çıtçıtlı bodyler, uzun yıkamalar sonrası çekmez ve esnemez. Ayrıca rahat olan kolsuz bluzları gecelik olarak tercih edebilirsiniz. Altına herhangi bir eşofman ya da pijama tercih ederek gün içerisinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir görüntü elde edebilir, yalnızca askılı bluz giyiyormuşsunuz imajı verebilirsiniz.

Konforlu Body Bluzların Renk Seçenekleri

Herhangi bir renkle kolayca uyum sağlayabilen renkleri sizler için seçerek çıtçıtlı body satışı gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple satışını yaptığımız kaliteli ve konforlu çıtçıtlı bluzların renk seçenekleri şunlardır:

  • Gri
  • Beyaz
  • Siyah

Kolayca giyilebilen ve çıkartılabilen çıtçıtlı bluzları hayatınızın her anında giyebilir, tarzınıza şıklık katmak için kullanabilir ya da terlemeden ve hasta olmaktan korunmak için pratik bir atlet olarak kullanabilirsiniz. Satışını gerçekleştirdiğimiz çıtçıtlı bluzlar, dışarıdan bakıldığında ince askılı kıyafet olarak göründüklerinden dilediğiniz şekilde kombinini gerçekleştirebilirsiniz.

Maksimum Konfor Sağlayan Dayanıklı Yapı

Ultra dayanıklı yapısı ile yüksek derecede de yıkanabilen çıtçıtlı bluzları düşük sıcaklıklarda da yıkayabilirsiniz. Temizlemesi kolay olan hijyenik pamuklu kumaşı esnemez ve kolaylıkla yıpranmaz. Sitemizdeki kaliteli kumaş yapısına sahip çıtçıtlı bluzlar ve benzer ürünlere göz atabilirsiniz.

Bütçe Dostu Çıtçıtlı Body Fiyatları

Sitemizde yer alan tüm ürünlerin fiyatları, siz değerli müşterilerimizin çıkarları düşünülerek belirlenir ve maksimum kalitede ürünler, en uygun fiyatlarla satışa sunulur. Çok çeşitli fiyat ve renk seçeneklerine filtreleme yöntemi ile ulaşabilir, alışverişinizi daha konforlu halde yapabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım avantajına sunan çıtçıtlı bodyleri satın alarak günlük kombinlerinizi çeşitlendirebilir, dolabınıza çok amaçlı kullanıma sahip bir ürünü uygun fiyata ekleyebilirsiniz.

Çıtçıtlı Body Hakkında Merak Edilenler

 

Çıtçıtlı body nasıl giyilir?

Çıtçıtlı bodyler kopça sistemine sahiptir. Genellikle demirden yapılan ancak vücudu rahatsız etmeyen eğimli dişliler birbiriyle uyumlu şekilde tasarlanır. Karşılıklı dişlileri birbirine geçirerek çıtçıtlı body’nizi giyebilir, giyim şeklinin ters yönünde dişlileri hareket ettirip birbirine doğru iterek tek seferde kopçayı açabilirsiniz.

Çıtçıtlı body nedir?

Çıtçıtlı body, dişlilere sahip olan ve kıyafet ile iç çamaşırı sabit tutan bir kopçalı askılı bluz türüdür. Birçok kıyafetle kombinleyebileceğiniz çıtçıtlı bodyler, atlet olarak da kullanılabilen ve çoğunlukla pamuklu kumaştan yapılan konforlu bir giysidir.

Çıtçıtlı body rahat mı?

Çıtçıtlı bodylerin kopça kısmı içe doğru eğimlidir. Bu sebeple vücudu rahatsız edecek bir materyal değildir. Kendi bedeninizde bir çıtçıtlı body ürünü sitemizden seçerek pamuklu kumaşı sayesinde konforlu bir giyim sağlayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: çıtçıtlı body, body, atlet, fanila
Mart 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı