Blog

  • Bebek bekleyen çiftlerin heyecanı hamileliği öğrendikleri ilk günden başlar.  Her anne bebeği için en iyisini ister. Bebek arabasından bebek bezine hiçbir eşyası eksik olmasın diye çabalar. Bir yeni doğan alışverişinde üzerine en çok düşünülmesi gereken şeylerden biri de bebek nevresim takımlarıdır. Nevresimler yeni doğan bebeğin doğrudan cildine temas ettiğinden özenle seçilmelidir. Hem estetik anlayışınıza hitap eden hem de bebeğiniz için sağlıklı olan bir nevresim takımı bulmak ise bir hayli zordur. Ancak yumuşacık kumaşları ile pamuklu bebek nevresim takımları tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır.

    bebek nevresim takımı
  • Taytlar hem şıklığı hem de rahatlığıyla her kadının tercihi. Her kombine uygun bir tayt bulmak mümkün. Bizler için yılın her anı spor sezonu. İster yaz ister kış olsun spor tarzda giyinmenin modası hiç geçmiyor. Kış aylarında deri tayt, bahar ve yaz aylarında fit ve şık görünüm sağlayan İspanyol paça taytlar, bisikletçi tayt modelleri ya da pantolon tayt modelleri gibi birbirinden tarz bayan taytlar, modayı yeniden tanımlamamızı sağlıyor.

    popüler tayt modelleri
  • Bebek kıyafetleri yalnızca kullanılıp kirlendiklerinde değil, yeni alındıklarında dahi giymeden önce yıkanmalıdır. Bebek kıyafeti temizliği bebeğinizi büyütme sürecinde dikkat etmeniz gereken önemli konulardan biridir. Yeni bir bebek, tatlı telaş ve deneyimlerle birlikte hayatınıza sık sık kirlenen çamaşırlar da dahil oluyor. Bebek giyim temizliği, bebek bakımının büyük bir parçasını oluşturuyor. Ancak konu bebek kıyafetleri yıkama olunca yalnızca sürekli yıkamak değil; deterjan, program gibi ince ayrıntılar da önem arz eder. “Hangi programda yıkanır? Hangi derecede yıkanır?” gibi bebek giyim temizliği konularına dair ipuçları ve önerileri anlatıyoruz. “Bebek kıyafetleri nasıl yıkanır?” rehberi ile bilgi edinin.

    bebek kıyafetleri yıkama
  • Hayatınızın her anında sağlığına, rahatlığına ve mutluluğuna önem verdiğiniz bebeklerinizi soğuk havalarda giydirmeniz içinkış için bebek giyim önerileri ile geldik. Bebek sağlığı ve bakımı gitgide soğuyan havalarda daha fazla ilgi istiyor.Grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı daha savunmasız hale gelen bebeklerinizi bu havalarda korumanız çok önemli. Bebeklerinizi en güzel şekilde giydirmekten ziyade, soğuk havalarda üşümemelerini sağlamak bir öncelik haline geliyor. Ancak bebek kışlık giyim önerileri ile hem güzel giyinecek hem de hiç üşümeyecekleri bir kış geçirecekler.

    bebek kışlık giyim
  • Vücudumuza en çok ev en uzun süre temas eden kıyafetler iç çamaşırları. Bu nedenle iç çamaşırı ve özelikle külot alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunur. Cildinize gün boyu temas edecek bu özel parçanın, bazı özelliklere sahip olması gerekir ve bu durum ihmale gelmez. Doğru külot seçimi ile, alerji, enfeksiyon ya da bazı ciddi rahatsızlıkların önüne geçilmiş olacaktır.

    bayan külot modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı